Η Plus Productions Α.Ε. ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2004. Δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής οπτικοακουστικών έργων από την αρχική σύλληψη και το δημιουργικό, την ανάπτυξη, την παραγωγή έως και την αποπεράτωσή τους.

Έχει αναλάβει την εκτέλεση παραγωγής σε τηλεοπτικές σειρές, τηλεπαιχνίδια, reality και talent shows, σατυρικές, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές καθώς και την παραγωγή διαφημιστικών και εταιρικών spot, βιντεοσκόπηση θεατρικών παραστάσεων και μουσικών συναυλιών. Το μεγαλύτερο μέρος των τηλεοπτικών προγραμμάτων που παράγει η Plus Productions μεταδίδεται από την τηλεόραση του Alpha.

Πολλές παραγωγές της Plus Productions όπως οι σειρές μυθοπλασίας "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα" και "To σόι σου", η ψυχαγωγική εκπομπή "Κάτι Ψήνεται" καθώς και το τηλεπαιχνίδι "Άκου τι είπαν" πρωταγωνιστούν στους πίνακες τηλεθέασης.

Από το 2014 έχει μπει δυναμικά και στον χώρο του κινηματογράφου έχοντας αναλάβει την παραγωγή της μεγάλου μήκους ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με προσωρινό τίτλο "Έρως".

Ως εταιρία παραγωγής έχει στόχο να εξασφαλίζει την ποιότητα και την άριστη εκτέλεση που απαιτεί η εκάστοτε παραγωγή με το Know - how που διαθέτει. Η Plus Productions παρέχει τμήμα casting καθώς και υπηρεσίες post - production.

 

 

Plus Productions

Θέση Πέτσα Βακαλοπούλου

ΒΙΟΠΑ Παλλήνης

Αττική 153 51

Τηλ.: +30 212 212 7400
Fax: +30 212 212 7401
Ε-mail: info@plusproductions.gr